World of MetinsXS

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

World of MetinsXS
World of MetinsXS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cum se rezolva problema cu scrisul in Yahoo Messenger?

In jos

Cum se rezolva problema cu scrisul in Yahoo Messenger? Empty Cum se rezolva problema cu scrisul in Yahoo Messenger?

Mesaj Scris de Ghioala Andrada Vin Sept 14, 2012 2:35 pm

Banuiesc ca unii dintre voi ati patit intr-o zi cand ati intrat pe messenger cand iati scris cuiva sa nu vedeti nici ce ati scris voi nici ce a scris partenerul de conversatie astazi am sa va arat ce trebuie facut pentru a rezolva aceasta problema.Cateva persoane mi-au zis ca aceasta problema au rezolvat-o cu reinstalarea windowsului dar eu astazi am sa va prezint cum puteti sa faceti foarte repede.Aceasta eroare este de la update-ul de Flash Player sau Adobe Reader.

Intram in start si alegem Run sau combinatia de tastea "Windows " + "R" (tasta windows este in stanga jos intre ctrl si alt) si tasta R.Scriem regsvr32 vbscript.dll si dam enter
Acum intram din nou in run si scriem regsvr32 jscript.dll si dam enter.
Acum o alta varianta care este buna pentru cei cu windows 7 pentru ca odata cu aceasta eroare aparuta in Yahoo Messenger apare o eroare si la gadgeturi.
Dam click pe start,scriem "regedit" si dam enter.
Acum mergem in "HKEY_CURRENT_USER" - "Software" - "Microsoft" - "Windows" - "CurrentVersion" - "Internet Settings" .Aici trebuie sa aveti un fisier cu numele "Zones" pe care dam click dreapta si Delete
Cam asta a fost.Recomand prima varianta pentru cei cu Windows Xp si a doua varianta pentru cei cu Windows 7.

Ghioala Andrada
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum