World of MetinsXS

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

World of MetinsXS
World of MetinsXS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sportivii paralimpici români s-au întors în ţară

In jos

Sportivii paralimpici români s-au întors în ţară  Empty Sportivii paralimpici români s-au întors în ţară

Mesaj Scris de Ghioala Andrada Lun Sept 10, 2012 3:25 pm

Sportivii români care ne-au reprezentat la Jocurile Paralimpice de la Londra s-au întors în ţară. Cel mai felicitat a fost Eduard Novak, medaliat cu aur la ciclism. Performanţele lor vor fi răsplătite cu aceleaşi sume ca şi la cei care au câştigat medalii la Olimpiadă. Sportivii paralimpici români s-au întors în ţară  2752390508

"Mă bucur că am reuşit această performanţă. Eu cred că secretul ca să creşti e să rămâi cu picioarele pe pământ şi eu vreau să continui să aduc performanţe României şi doar aşa se poate", a spus Eduard Novak. MeGaSmile

Şase români ne-au reprezentat la jocurile paralimpice. Aceştia s-au întors cu două medalii, una de aur, cealaltă de argint. :thanks:

"Dincolo de orice medalii pe care le-au adus acasă, după părerea mea, trebuie să apreciem valoarea şi tăria lor de a fi extraordinari. Cred că pentru asta merită să îi aplaudăm", a declarat Ecaterina Andronescu. Sportivii paralimpici români s-au întors în ţară  2752390508

România s-a clasat pe locul 47 în clasamentul pe medalii la Jocurile Paralimpice.
Ghioala Andrada
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum