World of Metin

Sud-Hop Metin2

Go down

Sud-Hop Metin2

Post by Misterio on Fri Jan 24, 2014 2:05 pm

Salutare ! Astazi o sa va prezint un server aflat la inceput de drum . Metin2 SudHop ,  un server pvm-pvp    De cate ori a-ti vazut un server frumos , bine construit si fara buguri care a fost inchis la 2 luni de la deschidere ? Si odata cu inchiderea acestui server voi ati pierdut timp .... timp caruia nu ii dam importanta acum , insa la batranete ne-am fi dorit sa nu fi irosit acest timp jucand degeaba ..... Acest server nu este asa , el v-a fi online 4ever
Site-ul serverului:http://www.sudhop.4mt.ro/
Forumul serverului:http://www.4metin.ro/sudhop
Client & Luncher: [You must be registered and logged in to see this link.]
Facebook-ul serverului :https://www.facebook.com/sudhopmt2

   Timp Online :    


[size=150]  Zeii îti pun la dispozitie urmatoarele beneficii pentru a va putea descurca mai bine[/size]

Sansa de a primi mai multa Experienta: 200% În ciuda acestei rate de experienta , noi am setat experienta în asa fel încât sa nu faceti nivel nici usor nici greu, experienta a fost setata în asa fel încât sa fie placul oricariu jucator care intra pe server.

Sansa de a primi mai mult Yang: 300% - Yangul se face rapid datorita faptului ca noi am setat în asa fel încât sa nu duceti lipsa de bani .

Sansa de a primi mai multe Obiecte: 250% - Obiectele pica rapid , itemele de upgrade le puteti obtine usor , insa aveti si un shop cu iteme de up cu itemeurile de up obisnuite
Regate  Recomandat pe Server:
Imperiul este format din trei mari regate care in acest moment se afla in razboi pentru suprematie.
Jinno se afla in partea de est a continentului, este regatul marilor razboinici si negustori ai tuturor locurilor, principala ocupatie a populatiei este comertul, fiind un regat populat, puterea militara a acestuia este bine structurata.


Chunjoeste situat in nordul continentului, acesta fiind bazat pe puterea militara, populatia acestui regat este una agresiva si combatanta, sunt mereu intr-o lupta pentru stapanire cu celelalte regate.


Shinsoo se afla in sudul marelui continent, devenind regatul tuturor refugiatilor si marilor razboinici, prin spiritul de lupta, curajul si cooperarea poporului, regatul a devenit cunoscut prin toate partile drept un regat unit, modern si inzestrat cu multa putere.
Categoriile caracterelor

Razboinic - Datorita abilitatilor armurilor lor puternice, cu un rol foarte important in lupta corp la corp. Aspiratiile lor vin mai ales din puterea fizica si din spiritul lor calm si echilibrat. Depinde de abilitatile alese, razbunarea lor poate fi distrugatoare, folosindu-se de armele manevrate cu doua maini sau prin indemanarea utilizarii unei sabii si a scutului, ce pot pune piedici oricarui adversar.


Ninja- Sunt asasini profesionisti, ei pot ataca prin ambuscada. Poarta numai armuri usoare pentru a mentine viteza si mobilitatea. Dedicat abilitatilor lor. Ninja sunt maestrii in luptele cu pumnalul cat si arcul.


Sura - Ei sunt luptatorii care au obtinut puteri magice cand au decis sa creasca in bratele lor samburii malefici ai raului. Din aceasta cauza sunt maestrii in lupta prin manuirea sabiei, cauzand de asemenea chiar si damage de la distanta folosindu-se de magie.

Sura isi poate dezvolta farmecele folosite in atac si pot spori puterea magica.

Shaman - Sunt intelepti si folosesc farmecele si magia. Intr-o lupta sau in apararea unui camarad.

Puterile lor mistice sunt foarte eficace.Dedicat abilitatilor lor.

Samanii sunt maestrii in intensificarea damage-ului din timpul atacului si in tamaduirea rapida sau sustinerea vrajilor.
Quest Permanent Depozit Portabil
Eveniment-ul OX este un event în care cunostiintele tale legate de cultura generală si metin2 sunt solicitate la maximum!Nu vei reusi să câstigi, dacă nu vii informat si foarte atent.Dispunem de 360 de intrebari dintre care 120 au ca subiect metin2 iar celelalte 240 sunt din cultura generala . La ox puteti castiga costume si freeze in caz ca sunteti singurul care ramane in picioare , insa nimeni nu pierde deoarece se acorda premi pe runda
Ce trebuie să faci la acest event?În primul rând astepti să se pună întrebările după care, te vei duce pe O,dacă întrebarea este adevărată, sau pe X dacă întrebarea este falsă.
Eveniment-ul PVP constă în ati doborâ adversarii!Fii puternic si aruncă-te în luptă, doar cu curaj si inteligentă vei putea câstiga acest eveniment.Dovedeste-le adversarilor tai si tie insuti ca esti cel mai bun ! Lupta si creazati un nume pe acest server de metin2 care este creat pentru a va distra pe voi !
Acest eveniment se organizează o data la doua saptamani si atunci ve-ti fi anuntati de Staff!
Acest eveniment Hide&Seek,constă în a căuta GM-ul,după indiciile pe care acesta ti le dă,fii primul care îl găseste!Câstigătorul va primi un premiu pe măsură. Fiti cu ochii in patru dupa detaliile da-te de gm !
Drop Bosi


Sistem Costume implementat


Cartile se dropeaza intr-un numar de minim 3 la orice piatra metin !
Skilurile evolueaza astftel: 1 carte citita cu succes M2,inca o carte M3,inca o carte M4 etc..
Pietrele spirit cad la pietrele metin de la nivelul 45 in sus !
Respawnul la pietele metin este mai mare ca pe serverele oficiale

Este un server PvM-PvP unde farmatul este un lucru foarte important!
Serverul face parte din reteaua 4metin !
Este un server bine gandit si de durata !
Serverul este conceput in asa fel incat sa ai tot timpul ceva de facut,nu sa pierzi timpul in map1 si sa te plictisesti !

Bonusurile sunt ca pe oficial
Se creste destul de usor , daca te ti de crescut in 1-2 zile ai lvl 80
Marmura si metalul magic se dropeaza la metine ( incepand cu metinul Umbrei )


Restul va las sa descoperiti voi !

avatar
Misterio
Membru
Membru

Posts : 2
Reputation : 0
Join date : 15/01/2014

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum