World of Metin

Joacă tare! Bianca Drăguşanu l-a ameninţat pe Victor că se sinucide

Go down

Joacă tare! Bianca Drăguşanu l-a ameninţat pe Victor că se sinucide

Post by Ghioala Andrada on Sat Jan 11, 2014 2:55 am

Bianca Drăguşanu s-a jurat că va face orice pentru a-şi convinge soţul, pe Victor Slav, să nu divorţeze. A vărsat lacrimi amare, n-a mâncat, n-a dormit şi l-a implorat să o ierte. Apropiaţii ei susţin că Victor s-a îmblânzit doar în momentul în care roşcata i-a spus că viaţa fără el nu are rost. Ştiind că Bianca a mai avut o tentativă de suicid, el a revenit la sentimente mai bune.
Întâlnirea de miercuri noaptea dintre Bianca şi Victor s-a soldat cu succes doar pe jumătate pentru roşcată. Ea a reuşit să îşi readucă soţul în căminul conjugal, pentru câteva ore, şi a obţinut un armistiţiu fragil, în sensul că, chiar dacă vor pune capăt căsniciei, pentru ca Victor să-şi poată salva în ochii lumii orgoliul rănit, ei îşi vor continua relaţia. Ce l-a convins pe Victor să revină la sentimente mai bune? Apropiaţii lor susţin că acesta s-a speriat în momentul în care a văzut-o plânsă, deprimată şi mult mai slabă.

Câteva amice s-au mutat la ea

În plus, Bianca l-a avertizat că nu poate trăi fără dragostea lui, iar acesta, ştiind că soţia lui nu glumeşte cu astfel de lucruri grave, s-a speriat şi a invitat- o la masa negocierilor. Nu de alta, dar el avea habar de un episod delicat din viaţa partenerei de viaţă, când, într-un moment de tristeţe, ea a vrut să-şi pună capăt zilelor din cauza unui bărbat. Şi prietenele Biancăi i-au fost zilele acestea aproape, oferindu- se să locuiască în apartamentul ei, pentru a o împiedica să facă un gest necugetat, la supărare.

Bianca Drăguşanu a recunoscut, în urmă cu treisprezece ani, la fosta emisiune “Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, că este impulsivă şi că a apelat adesea la gesturi disperate pentru a-şi recuceri iubitul de atunci, pe Mihai Mătuşoiu: “Am devenit şi isterică. Spărgeam tot. Da, mi-am făcut şi singură rău. Am luat Diazepam, am stat şi prin spitale. Pe câte nu le-am păruit din cauza lui”, povestea Bianca pe canapeaua lui Mircea Radu.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum