World of Metin

Cele mai utile aplicaţii mobile pentru pescuit şi vânătoare

Go down

Cele mai utile aplicaţii mobile pentru pescuit şi vânătoare

Post by Ghioala Andrada on Tue Aug 13, 2013 4:24 am

Este vară, iar tot mai mulţi oameni profită de perioada concediilor pentru a se concentra asupra hobby-urilor și activităților care le fac plăcere. În acest sens, experţii The PhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicaţii mobile dedicate activităţilor preferate cum ar fi pescuitul sau vânătoarea.
Aplicațiile sunt accesibile tuturor utilizatorilor de smartphone-uri care au nevoie de sfaturi care să îi ajute la punerea în practică a pasiunilor sau de informații utile despre cele mai bune locuri sau perioade în care să își desfășoare activitatea.

Majoritatea aplicațiilor de acest gen sunt disponibile pentru sistemele de operare Android și iOS, iar printre cele mai populare aplicaţii mobile dedicate hobby-urilor se numără cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici.

Pescuit Crap, disponibilă atât în magazinul virtual Google Play, cât și în AppStore, este cu siguranță cea mai complexă aplicație gratuită pentru pescuitul la crap. Aceasta prezintă nodurile și momelile cele mai potrivite pentru acest tip de pescuit și include sfaturi și secrete, atât pentru pescarii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Aplicația este disponibilă și în limbile engleză și germană, fiind un produs românesc, lansat și internațional sub marca Clear Fishing.

O altă aplicație dedicată pescuitului este Fishing Status, care încarcă zilnic rapoarte ale pescarilor, informații despre starea vremii în anumite zone de pescuit, precum și un glosar cu speciile de pești. Încă o aplicație care oferă sfaturi pentru toate tipurile de pescuit este și Fishing Advisor Tips and Guide, care mai include și un ghid pentru pescuitul în diferite zone geografice.

Celor pasionați de pescuitul „la muscă” le este recomandată aplicația Orvis Fly Fishing, compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android. „Aceasta prezintă, pe lângă sfaturi utile, și filmulețe de realizare a nodurilor, fiind un ghid complet pentru cei interesați de pescuit”, a explicat Alexandra Gună – The Phone Geeks.

Alte aplicaţii utile pentru pasionații de pescuit sunt cele cu sfaturi pentru realizarea nodurilor, precum Noduri de Pescuit sau Fishing Knots, care explică pas cu pas, cu ajutorul unei scheme foarte bine puse la punct, cum se fac diferite tipuri de noduri pescărești și cum se introduce momeala în ac.

Nu în ultimul rând, foarte apreciate sunt și aplicațiile ce pun la dispoziția utilizatorilor informații despre locurile pentru pescuit.

„My Fishing Companion Pro și Fishing Friend sunt două dintre cele mai populare aplicații cu sfaturi privind locurile de pescuit, întrucât includ informații despre zonele respective, despre speciile de pești ce pot fi întâlnite acolo și oferă posibilitatea de a înregistra traseul de pescuit și locurile în care peștele a tras cel mai bine”, a precizat Radu Boancă – The Phone Geeks.

Telefonul mobil, un nou partener de vânătoare

Pentru cei pasionați de vânătoare există aplicații cu sfaturi practice, dar și cu recomandări despre sezoanele și locurile cele mai potrivite pentru o astfel de activitate. Hunting Tips este o aplicație gratuită, disponibilă în AppStore, care prezintă regulile de bază ale vânătorii, informații despre obținerea licenței de vânătoare, precum și sfaturi pentru siguranță.

Best Hunting Times și Hunting Calendar Lite, disponibile pentru sistemele de operare Android și iOS, sunt două aplicații care conțin informații despre sezoanele de vânătoare pentru aproape toate tipurile de vânat, Hunting Calendar Lite oferind și posibilitatea realizării unor predicții despre cât de mari sunt șansele de succes.

„În ceea ce privește aplicațiile cu informații despre cele mai potrivite locuri pentru vânătoare, Trimble GPS Hunt Pro și Hunting Status pun la dispoziția utilizatorilor date despre zonele în care este permis vânatul și conțin instrumente care te ajută să găsești prada”, a adăugat Radu Boancă.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum