World of Metin

Ce Informatii Dezvaluie Adresa Ip Despre Tine ?

Go down

Ce Informatii Dezvaluie Adresa Ip Despre Tine ?

Post by Ghioala Andrada on Fri Sep 14, 2012 1:32 pm

Dupa ce aflati ce este adresa IP (click), ar fi interesant de stiut si ce informatii anume dezvaluie adresa IP a calculatorului personal nu ?
Ei bine, adresa IP a calculatorului de pe care navigati pe internet poate dezvalui multe informatii. Acest identificator poate fi stocat de catre site-urile pe care le vizitati, poate fi folosit de catre raufacatori pentru a va "ataca" calculatorul, poate fi folosit pentru a va bloca accesul la anumite forumuri si site-uri, etc.

http://bodvoc.files.wordpress.com/2010/07/http_protocol.png

IP-ul dezvaluie locatia exacta a calculatorului pe care il folositi, asta insemnand: ISP-ul (Internet Service Provider-ul), tara, orasul, strada. Prin intermediul browser-ului, mai exact, prin intermediul protocolului http (hyper text transfer protocol) se pot afla si informatii referitoare la calculatorul folosit, cum ar fi: numele browser-ului pe care il folositi (Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc.), versiunea browser-ului, limba folosita de sistemul de operare, user agent-ul, sistemul de operare pe care rulati (Windows XP, Vista, 7, Linux, etc.), platforma (pe 32 sau 64 de biti), alte aplicatii pe care le folositi si care interactioneaza cu browser-ul (de exemplu: .NET Framework).

Pentru a afla toate aceste informatii, accesati: http://www.IPAddressLocation.org
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum