World of Metin

Apple vrea un ecran mai mare pentru viitoarea generaţie de iPhone

Go down

Apple vrea un ecran mai mare pentru viitoarea generaţie de iPhone

Post by Ghioala Andrada on Wed May 16, 2012 11:39 am

Apple intenţionează ca viitoarea generaţie de iPhone, care ar putea intra în producţie în luna august, să aibă un ecran mai mare şi a început să plaseze comenzi în acest sens la furnizori din Coreea de Sud şi Japonia, a declarat miercuri o sursă apropiată situaţiei.
Noile ecrane ale aparatelor iPhone vor avea diagonală de 4 inci, ceea ce va mări cu 30% suprafaţa de vizualizare, dacă Apple va menţine proporţional celelalte dimensiuni.

Apple a folosit ecrane cu diagonala de 3,5 inci de la lansarea iPhone în 2007.

Trei furnizori, LG Display, Sharp şi Japan Display, au început deja să fabrice noile ecrane şi este probabil ca toţi să atragă comenzi de producţie din partea Apple, cel mai devreme în iunie. Astfel ar fi posibil ca noile iPhone să intre în producţie în august.
Decizia Apple de a dota viitorul iPhone cu un ecran mai mare reprezintă o parte din răspunsul companiei la concurenţa Samsung Electronics.

Compania sud-coreeană a prezentat la începutul acestei luni un model de smartphone Galaxy cu ecran tactil de 4,8 inci şi un procesor mai rapid decât celelalte modele.

Samsung a devenit în acest an cel mai mare producător de telefoane mobile la nivel mondial, iar în primul trimestru a vândut 45 de milioane de smartphone-uri, livrările de aparate Galaxy fiind mai mari decât cele de iPhone ale Apple.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum