World of Metin

Orange lansează o nouă opţiune pentru clienţii prepay

Go down

Orange lansează o nouă opţiune pentru clienţii prepay

Post by Ghioala Andrada on Wed Jul 10, 2013 12:48 pm

Orange România, cel mai mare operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, lansează o nouă opţiune pentru clienţii prepay.
Pentru a oferi flexibilitate utilizatorilor PrePay astfel încât să îşi modifice opţiunea activă în funcţie de necesitățile lor de comunicare, Orange adaugă schimbului de beneficii deja existent, prin care clienţii pot schimba o dată pe lună cu Orange o parte dintre beneficii, un schimb nou prin care pot face schimb de beneficii cu prietenii.

Spre exemplu, cei care doresc să beneficieze de mai mult trafic de internet pe mobil, pot opta pentru 150 MB în schimbul a 500 de minute sau SMS în reţea. Pentru a efectua schimbul clienţii apelează *100#, aleg ramura Schimb sau intră din contul personal Orange în secţiunea schimb beneficii.

Prin cele două schimburi lunare disponibile, atât clienţii Orange PrePay care au deja o cartelă şi îşi activează o opţiune, cât şi cei care îşi activează un SIM PrePay nou, pot să primească la schimb, de două ori pe lună, oricare din următoarele beneficii, 50 minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale, 150 MB pentru internet pe mobil, 20 minute sau SMS internaţionale către mobil şi fix sau 500 minute sau SMS în reţea.

În plus, tot din această săptămână, clienţii Orange PrePay care fac reîncărcări în Orange shop de minim 5 euro credit vor primi la fiecare reîncărcare un magnet cadou cu unul dintre îndrăgitele personajele PrePay, Millidge sau Doig. Clienţii care strâng până pe 31 octombrie 2013 toţi cei şase magneţi de colectie şi se înscriu în concurs, pot câştiga prin tragere la sorţi premii haioase cu personajele PrePay.

avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum