World of Metin

Alexandra Stan are MARI PROBLEME DE SĂNĂTATE. Uite CU CE S-A ALES de pe urma bătăilor lui Marcel Prodan

Go down

Alexandra Stan are MARI PROBLEME DE SĂNĂTATE. Uite CU CE S-A ALES de pe urma bătăilor lui Marcel Prodan

Post by Ghioala Andrada on Fri Jul 05, 2013 12:14 am

Necazurile Alexandrei Stan nu s-au terminat odată ce agresorul şi impresarul său, Marcel Prodan, a ajuns pe mâna procurorilor.
Cel puţin câteva luni, artista nu mai poate urca pe scenă şi nu mai poate cânta. Mai mult, în continuare, cariera Alexandrei Stan este la mâna lui Marcel Prodan, cel despre care ea a recunoscut că i-a fost mai mult decât manager, i-a fost iubit. Ca să mai poată interpreta hiturile care au făcut-o celebră, Alexandra trebuie să se înţeleagă cu cel care a băgat-o în spital, dar pe care l-a reclamat doar pentru şantaj, nu şi pentru vătămare corporală.

Potrivit Antena 1, Alexandra Stan a rămas cu sechele după loviturile primite. Aceasta nu mai vede bine cu ochiul drept, deoarece i-ar fi fost afectat nervul optic, şi nici nu mai aude bine cu urechea dreaptă.

"Ea spunea că a avut probleme cu timpanul şi anterioare internării şi, probabil, aceasta i-a mai accentuat un pic probleme pe care le avea", a spus la Observator medicul Mihaela Iacovache, şeful Secţiei de neurologie a Spitalului Municipal Medgidia.

O CARIERĂ COMPROMISĂ
Avocatul Alexandrei Stan a declarat pentru Ziarul Ring că artista este obligată să-şi amâne pe termen nedeterminat revenirea pe scenă. Apărătorul artistei spune că aceasta nu şi-a revenit încă din cauza bătăii primite de la impresarul său şi, prin urmare, Alexandra nu este încă pregătită să-şi continue proiectele muzicale.

Mai mult, dacă nu va ajunge la o înţelegere cu impresarii, înţelegere pe care şi-o doreşte şi casa de discuri, Alexandra nu va putea cânta mai departe piesele care au făcut-o celebră.

avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum