World of Metin

Surpriza terifianta pentru clientul unui hipermarket. Ce a gasit ascunzandu-se printre banane

Go down

Surpriza terifianta pentru clientul unui hipermarket. Ce a gasit ascunzandu-se printre banane

Post by Ghioala Andrada on Tue Jun 04, 2013 12:47 pm

Clientul unui hipermarket din Londra a fost aproape de infarct in momentul in care a ridicat o legatura de banane din cutie si a vazut o tarantula uriasa agatata de fructe.
Mark Drinkwater (42 de ani) a fost socat de intalnirea cu paianjenul, despre care spune ca era cat palma unui adult. A chemat imediat angajatii centrului comercial, care au inceput sa caute tarantula, cazuta inapoi in cutia cu banane.
"Pe moment, nu m-am panicat, am fost relativ calm, dar apoi simteam cum inima imi bate cu putere", a povestit barbatul, care spune ca nu a ramas cu sechele, doar ca va evita sa mai cumpere banane pentru cateva saptamani.
Dupa o "vanatoare" care a durat 10 minute, personalul hipermarketului a reusit sa captureze tarantula cu ajutorul unei caserole de plastic, scrie The Telegraph.
"Confirm ca un paianjen a carui specie nu a fost stabilita inca a fost descoperit la unul din magazinele noastre. Am anuntat o organizatie de protectie a anumalelor si asteptam recomandarile lor", a declarat purtatorul de cuvant al retelei de magazine.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum