World of Metin

Caz medical INCREDIBIL. Ce au descoperit doctorii în GURA unui copil

Go down

Caz medical INCREDIBIL. Ce au descoperit doctorii în GURA unui copil

Post by Ghioala Andrada on Sun Dec 23, 2012 1:45 am

Băiatului i-au crescut numai aceşti doi canini de sus foarte ascuţiţi, neavând alţi dinţi în gură. Mama lui spune că fiul el este din ce în ce mai izolat şi că îi atacă pe colegii care se uită insistent la dinţii lui sau şuşotesc atunci când îl văd.
Wang Hui, mama lui Wang Pengfei, l-a dus pe fiul ei la un spital local din Chongqing (sud-vestul Chinei), pentru a vedea ce se întâmplă cu fiul ei. Femeia încearcă să afle de ce lui Pengfei i-au crescut numai aceşti doi canini atât de ascuţiţi, dar niciun medic nu a reuşit să explice acest fenomne.

Tot ce i-au putut spune specialiştii de la South West Hospital după ce au studiat radiografia băiatuli ei a fost că Pengfei va putea fi operat când va deveni adult. O asemenea operaţie care îl va scăpa de "dinţii de vampir" costă în jur de 70.000-80.000 de yuani (aproximativ 10.000 de euro).

Wang a povestit că dinţii au schimbat şi caracterul, Penfei devenind din ce în ce mai izolat şi agresiv cu colegii de clasă care se uită la el cu insistenţă sau care vorbesc în şoaptă pe seama lui. Băiatului îi este ruşine cu înfăţişarea lui.

"Nu are prieteni şi în dă din ce în ce mai mult seama cât de diferit este faţă de ceilalţi copii", spune cu tristeţe mama băiatului.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum