World of Metin

A apărut vendomatul care îţi cere să cânţi pentru o băutură

Go down

A apărut vendomatul care îţi cere să cânţi pentru o băutură

Post by Ghioala Andrada on Sun Dec 16, 2012 10:44 am

Campanie inedită a Coca-Cola de Crăciun. Ceal mai mare producător de băuturi răcoritoare din lume îi pune pe consumatori să-i cânte unui tonomat pentru a primi o băutură gratuit.
Cel mai mare producător de băuturi răcoritoare din lume, Coca Cola, a lansat recent o nouă campanie de marketing inedită. Compania a montat în clădirea Institutului de Tehnologie Stockholm, Suedia, un vendomat care îi îndeamnă pe consumatori să cânte un colind pentru a primi o băutură gratuit. Practic, în loc de celebrul logo Coca-Cola, pe vendomat apare "cântă pentru mine" (Sjung for mig în suedeză), iar cei care intră în joc vor avea surpriza de a găsi o veritabilă maşină-karaoke care oferă şi o coca-cola.
Aceasta nu este singura idee inedită a celor de la Coca-Cola, care sunt consiliaţi de agenţia de publicitate JMW. Spre exemplu, în timpul Jocurilor Olimpice din Londra care au avut loc anul acesta producătorul a montat cel mai mare vendomat din lume. Mai mult, de brandul Coca-Cola se leagă şi vandomatul care cere înbrăţişări în loc de bani sau cel care îndeamnă oamenii să danseze pentru a primi o băutură gratuit.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum