World of Metin

Smiley, SANCŢIONAT în urma accidentului pe care l-a provocat.

Go down

Smiley, SANCŢIONAT în urma accidentului pe care l-a provocat.

Post by Ghioala Andrada on Wed Dec 05, 2012 6:26 amSmiley a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier, la ieşirea din Bucureşti spre Pantelimon, informează România TV. Maşina artistului a fost proiectată în pom, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism, şi a fost grav avariată.
Accidentul a avut loc în comuna Pantelimon, judeţul Ilfov. Potrivit România TV, maşina pe care o conducea artistul s-a ciocnit cu un alt autoturism.

"M-am speriat un pic. Sunt bine sănătos, lucru pe care nu-l pot spune şi despre maşină", a declarat Smiley, la România TV.

"Am vrut să schimb banda de mers, cel care era pe banda pe care vroiam să intru se întoarcea în scuar, se oprise definitiv, am încercat să îl evit, am tras dreapta, l-am luat un pic cu colţul maşinii şi m-a proiectat în pom. Bine că nu s-a întâmplat nimic grav", a povestit Smiley.

"M-am controlat să văd dacă sunt în regulă, am ieşit din maşină şi deja mă pozau nişte băieţi... Poliţia a venit repede, pentru că era aici, am sunat un prieten care a venit să constate treaba (...) A fost un moment de neatenţie, nu am reuşit să frânez din timp", a mai spus cântăreţul pentru România TV.Smiley a precizat că are asigurare la maşină şi că speră să nu se mai întâmple. "Este primul meu accident", a subliniat vedeta.

Cântăreţul a spus că celălalt şofer este bine:"A zis că nu îi vine să creadă, tocmai Smiley să îl lovească".

"Sunt bine, până când o să realizez prin ce am trecut şi o să îmi dau seama că am fost norocos", a mai spus Smiley pentru România TV.
avatar
Ghioala Andrada
Global Mod
Global Mod

Posts : 730
Reputation : 5
Join date : 19/01/2012
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum