World of Metin

Cele mai ciudate povesti cu OZN-uri din lume: OZN-uri care exista

Go down

Cele mai ciudate povesti cu OZN-uri din lume: OZN-uri care exista

Post by A.Levine on Sat Nov 24, 2012 9:26 am

Cunoastem cel putin un OZN care exista, handmade (nu ma refer aici la accesorii fimo, ci la faptul ca este facut de mana omului). OZN, pentru ca daca cineva il vede zburand pe cer, mai mult ca sigur va incepe sa arate agitat cu degetul spre cer sa strige OZN, dupa care 20 de oameni isi vor scoate telefoanele mobile, vor filma totul, vor urca filmuletele pe YouTube si de aici pana la programele de stiri senzationale drumul este foarte scurt.

OZN-ul se cheama Odysseus si are o forma mai mult decat ciudata, cel putin pentru un avion. Cine nu ar incepe sa traga alarma de "OZN la orizont", cand ar vedea plutind pe cer litera Z? Forma se justifica prin faptul ca este un aparat de zbor alimentat exclusiv cu energie solara. Adica, stiti si voi ca toate ideile eco sunt traznite. Dar forma literei Z o are si pentru ca, din cate am inteles, in acest fel este capabil sa absoarba mai multa lumina.


sursa

Nu este capabil sa poarte pe nimeni, cel putin deocamdata, insa scopul sau este altul: sa ramana in aer timp de cinci ani, alimentandu-se doar cu energie solara. Proiectul apartine firmei Aurora Flight Sciences si este clar cam in ce domeniu va fi folosit sau cine va cumpara cateva sute sau mii de astfel de OZN-uri: armata americana, bineinteles.

Odysseus va putea zbura si noaptea, "hranindu-se" din rezervele de energie acumulate in baterii in timpul zilei. Pe timp de noapte isi schimba si forma, pentru a conserva energie, lungindu-se si aratand ca o scandura de 150 de metri, caci atat masoara aripile sale de la un capat la altul.

Nu stiu cat de bine se va vedea cu ochiul liber, pentru ca Odysseus va zbura la inaltimi de pana la 30.000 de metri, dar cei pasionati de obiectele zburatoare de pe cer au cu siguranta un binoclu performant acasa. Oare care ar fi fost reactia lui Mulder la vederea unui astfel de obiect zburator pe cer?
avatar
A.Levine
Administrator
Administrator

Posts : 931
Reputation : 0
Join date : 19/10/2010
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile http://world-of-metin.catsboard.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum