World of Metin

Fostul campion mondial Hector Camacho a murit

Go down

Fostul campion mondial Hector Camacho a murit

Post by A.Levine on Sat Nov 24, 2012 9:10 am

Fostul pugilist portorican Hector Camacho a fost declarat mort sâmbătă, după ce a fost deconectat de la aparatul care îl menţinea artificial în viaţă, la patru zile după ce a fost împuşcat în cap."Camacho a suferit un stop cardiac dimineaţa, nu mai puteam face nimic pentru el şi câteva minute mai târziu l-am deconectat de la aparatul de respiraţie artificială. El va fi examinat de medicul legist", a declarat doctorul Ernesto Torres, directorul centrului medical Rio Pedras.

Torres anunţase, joi, că fostul sportiv, în vârstă de 50 de ani, era în moarte cerebrală, verdict acceptat de mama sa, Maria Matias, care a cerut totuşi ca fiul său să fie menţinut artificial în viaţă pentru ca trei copii ai acestuia să-l poată vedea pentru ultima dată. Fiul cel mare al lui Camacho nu a fost iniţial de acord cu deconectarea fostului campion de la aparatul de respiraţie artificială: "Lupta nu se încheie până în ultima rundă. Tatăl meu este un luptător şi se va lupta până la final".

În cele din urmă, Hector Camacho Junior a acceptat că decizia finală trebuia să îi revină Mariei Matias, cea care i-a dat viaţă tatălui său.
avatar
A.Levine
Administrator
Administrator

Posts : 931
Reputation : 0
Join date : 19/10/2010
Age : 20
Location : Hunedoara

View user profile http://world-of-metin.catsboard.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum